Societăți, Asociații și Fundații

Societăți comerciale

Societățile sunt de mai multe tipuri, respectiv SRL, societăți pe acțiuni, societăți în nume colectiv, societate cu răspundere limitată debutant. De la înființarea până la lichidarea societății comerciale, echipa noastră specializată îți este alături în toate etapele, respectiv înființarea societății comerciale, schimbarea sediului societății, schimbarea acționariatului sau transmiterea părților de interes, majorarea sau micșorarea capitalului social, modificarea obiectului de activitate sau ale codurilor CAEN, dizolvarea și lichidarea voluntară a societății și orice alte mențiuni sunt necesare.

Echipa noastră oferă consultanță pentru înființarea și înregistrarea în registrul comerțului a modificărilor persoanelor fizice autorizate (PFA), întreprinderilor individuale și întreprinderilor familiale.

Asociații si fundații

Ordonanța Guvernului nr. 26/2000 reglementează statutul asociațiilor și fundațiilor, de la condițiile de înființare și până la acelea de încetare. Consultă echipa noastră de avocați care să îți explice diferența dintre o societate comercială și o asociație și o fundație, ce să alegi în funcție de scopul urmărit.

Te vom ajuta să faci cea mai bună alegere, prin prezentarea avantajelor și dezvantajelor fiecărei categorii în parte și îți asigurăm asistența juridică și reprezentarea în fața instanței de judecată la înființare.

Consultanta Initiala

Ofera-ne cat mai multe detalii despre problema ta si noi te ajutam!
Call Now ButtonSUNA ACUM