Dare în plată

Darea în plată a fost reglementată pentru o mai mare protecție a consumatorului care este în dificultate de plată față de bancă sau cesionarul creanței băncii (așa-zișii recuperatori). Oferim consultanță pe tot parcursul procedurii de dare în plată, de la transmiterea notificării de dare în plată sau de stingere a obligațiilor, până la momentul rămânerii definitive a hotărârii privind darea în plată, astfel:

  • evaluăm situația și verificăm îndeplinirea condițiilor de admisibilitate pentru aplicarea dispozițiilor legii de dare în plată
  • redactăm notificarea de dare în plată a imobilului sau de stingere a obligațiilor rezultate din creditul bancar și o transmitem către bancă sau entitatea recuperatoare (cesionarul).

De la momentul transmiterii notificării de către consumatorul debitor către bancă sau cesionar, executarea silită se suspendă de drept! Solicită consultanța inițială pentru a ne oferi toate detaliile și echipa de profesioniști vine în ajutor cu cele mai potrivite îndrumări juridice.

Consultanta Initiala

Ofera-ne cat mai multe detalii despre problema ta si noi te ajutam!

    Scrie pe WhatsApp
    Call Now ButtonSUNA ACUM