Dare în plată

Darea în plată a fost reglementată pentru o mai mare protecție a consumatorului care este în dificultate de plată față de bancă sau cesionarul creanței băncii (așa-zișii recuperatori). Oferim consultanță pe tot parcursul procedurii de dare în plată, de la transmiterea notificării de dare în plată sau de stingere a obligațiilor, până la momentul rămânerii definitive a hotărârii privind darea în plată, astfel:

  • evaluăm situația și verificăm îndeplinirea condițiilor de admisibilitate pentru aplicarea dispozițiilor legii de dare în plată
  • redactăm notificarea de dare în plată a imobilului sau de stingere a obligațiilor rezultate din creditul bancar și o transmitem către bancă sau entitatea recuperatoare (cesionarul).

De la momentul transmiterii notificării de către consumatorul debitor către bancă sau cesionar, executarea silită se suspendă de drept! Solicită consultanța inițială pentru a ne oferi toate detaliile și echipa de profesioniști vine în ajutor cu cele mai potrivite îndrumări juridice.

Consultanta Initiala

Ofera-ne cat mai multe detalii despre problema ta si noi te ajutam!

    Sunt de acord cu politica de confidentialitate

    Consultă aici politica de confidentialitate.
    Scrie pe WhatsApp
    Call Now Button0720 037 305