Servicii juridice

Echipa este specializată în următoarele

Domenii juridice

blank

Executare silită

Poprire sau executare imobiliară, echipa noastră deține instrumentele legale pentru blocarea oricărei executări silite, precum și modalități juridice de ștergere a datoriei.

blank

Recuperări de creanțe

Cu experiență notabilă în domeniu, avocații specializați asigură consultanță juridică în toate fazele de recuperare, atât pe cale amiabilă, cât și pe cale judiciară.

blank

Drept comercial și litigii

Echipa noastră are experiență în redactarea și negocierea de contracte de vânzare, cesiune de creanțe, tranzacții și diverse tipuri de contracte comerciale.

blank

Litigii imobiliare

Echipa noastră oferă servicii juridice specializate pentru proprietarii persoane fizice și juridice, precum chiriași, locatari și dezvoltatori sau constructori.

blank

Dreptul muncii

Acordăm asistență juridică în negocierea, încheierea și încetarea contractelor de muncă, oferim strategii adaptate fiecărui caz și asigurăm asistență în cadrul litigiilor.

blank

Insolvență și Faliment

Insolvență, reorganizare sau faliment? Lipsa disponibilităților bănești ale unei companii poate duce către insolvență. Avantajele și dezavantajele ți le putem spune noi.

blank

Dare în plată

Oferim asistență juridică pe tot parcursul procedurii de dare în plată, până la momentul rămânerii definitive a hotărârii privind darea în plată.

blank

Consultanță în Energie Regenerabilă

Consultanță juridică specializată pentru contracte în energie eoliană și solară, minimizând riscuri și maximizând profituri.

blank

Dreptul familiei

Oferim servicii asistență juridică în procedura divorțului în fața notarului public, în fața instanțelor de judecată, încredințare minor, pensie de întreținere, partaj, stabilirea filiației.

blank

Adoptie

Oferim servicii de asistență juridică în procedura de adopție, inclusiv în pregătirea dosarului pentru adopție, în fața instanțelor de judecată și a autorităților de protecție a copilului.

blank

Societăți, Asociații, Fundații

În funcție de nevoi și scopul activității, acordăm consultanță pentru a te ajuta să înființezi societate comercială, asociație sau fundație. Afla de la noi calea de urmat.

blank

Drept civil și Litigii

Echipa noastră este specializată în materii precum evacuări, negociere pentru achiziționarea de imobile, acțiuni în revendicare mobiliară și imobiliară.

blank

Clauze abuzive

Clauze precum modificarea dobânzii, precum și clauze privind scadența anticipată la simpla voință a băncii sunt considerate clauze abuzive și acestea pot fi eliminate. 

blank

Protecția datelor - GDPR

Acordăm servicii complete de consultanță și asistență juridică privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

 

blank

Proprietate intelectuală

Avocații noștri vă pot ajuta să dobandiți drepturi exclusive asupra mărcii dumneavoastră prin înregistrarea acesteia la OSIM.

blank

Obținerea cetățeniei

Cetățenia română se dobândește prin naștere, adopție, sau se acordă la cerere persoanelor interesate. Află detalii despre cum poți obține cetățenia.

blank

Migrație și azil

Solicită consultanță pentru a îți oferi mai multe detalii despre cum poate fi obținut azilul și ce condiții trebuie îndeplinite pentru admisibilitatea cererii de azil.

blank

Drept penal

De la formularea plângerii penale și până la stadiul judecății, ne asigurăm că veți primi asistență juridică în toate procedurile prevăzute de lege.

blank

Vize și Permise de ședere

Oferim consultanță pentru obținerea permiselor de ședere, ce se eliberează străinului pentru dovada identității, a adresei de reședință și duratei șederii.

blank

Contravenții

Ai primit amendă? Echipa noastră de profesionști analizează situația de fapt și se asigură să epuizezi toate căile legale până să o achiți.

Consultanta Initiala

Ofera-ne cat mai multe detalii despre problema ta si noi te ajutam!

    Scrie pe WhatsApp
    Call Now Button0720 037 305