Recuperări de creanțe

Cu o vastă experiență în domeniul recuperărilor de creanță, avocații specializați asigură consultanță juridică în toate fazele de recuperare, atât pe cale amiabilă, cât și pe cale judiciară.

În faza recuperării pe cale amiabilă, analizăm documentele ce atestă existența debitului, precum și posibilitatea ca acel debit să mai poată fi pus în executare de către bancă sau recuperator, oferim asistență juridică și reprezentare în cadrul negocierilor cu banca sau recuperatorii de creanțe, precum și în încheierea de angajamente de plată prin urmărirea interesului clientului.

În faza judiciară, acordăm consultanță juridică prin propunerea de soluții optime în vederea stingerii datoriei, precum și identificarea punctelor slabe și abuzurile băncii creditoare sau ale recuperatorului de creanță, care de cele mai multe ori are o calitate îndoielnică în cadrul executării silite.

În cadrul fazei judiciare, identificăm posibilitatea încheierii angajamentelor de plată, a tranzacțiilor, a cesiunii de creanțe, inclusiv prin recurgerea la procedura de dare în plată și suspendarea executării silite.

Consultanta Initiala

Ofera-ne cat mai multe detalii despre problema ta si noi te ajutam!

    Sunt de acord cu politica de confidentialitate

    Consultă aici politica de confidentialitate.
    Scrie pe WhatsApp
    Call Now Button0720 037 305