Executare silită

În cazul împrumutului unor sume de bani, persoanele fizice sau juridice au posibilitatea de a plăti datoria fie în rate, conform scadențarului anexat contractului, fie întreaga sumă împrumutată la o dată stabilită de ambele părți. Atunci când debitorul (beneficiarul sumei, împrumutatul) refuză sau este în imposibilitate financiară de a returna împrumutul, apare riscul executarii silite – o procedură prin care datoria rămasă de achitat sau întreaga sumă este recuperată cu ajutorul unui executor judecătoresc.

Ca un prim pas, executorul judecătoresc transmite debitorului încheierea de încuviințare a executării sau somația de executare. De cele mai multe ori, executarea silită este prescrisă sau entitatea care a pus în executare creanța are calitate îndoielnică.

Vă stăm la dispoziție pentru cele mai eficiente sfaturi juridice și cel mai bun rezultat posibil, prin oferirea asistenței juridice în relația cu executorul judecătoresc, asistență juridică în relația cu creditorul, formularea cererilor specifice stadiului procesual al executării silite, formularea și redactarea contestațiilor la executare, asistarea clienților în cadrul licitațiilor publice, precum și prin încheierea tranzacțiilor, cesiunilor de creanță sau angajamente de plată.

Consultanta Initiala

Ofera-ne cat mai multe detalii despre problema ta si noi te ajutam!

    Sunt de acord cu politica de confidentialitate

    Consultă aici politica de confidentialitate.
    Scrie pe WhatsApp
    Call Now Button0720 037 305