blank

Ileana Moise

Avocat Colaborator

Email contact@avocatmoise.ro

Phone +40726 303 409

Biografie

Avocat titular al Cabinetului de avocat “Moise Ileana” cu experientă profesională in domeniul asistenței și reprezentării persoanelor fizice precum și a societăților comerciale,  în drept civil, drept comercial și drept penal cu o experientă de peste 10 ani. De asemenea, deține certificare și este specializată în protecția datelor.

A absolvit atât studiile de licentă ( specializarea Drept) în cadrul Facultății de Drept și Știinte Administrative a Universității “Ovidius” din Constanța, cât și cele de masterat organizate în cadrul Facultății de Drept a Universității din București.

A absolvit Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA), dobândind titlul de avocat definitiv, ulterior fiind inscris in Tabloul avocaților definitivi al Baroului București.

Participă frecvent la conferințe internaționale, iar prin prisma acestor evenimente, a schimbului de idei și prin intemeierea relațiilor de colaborare profesională cu societăți internaționale de avocați străini, aduce valoare  activității sale de avocat.

Specializare în domenii juridice

  • Drept comercial
  • Drept internațional
  • Dare în plată și executări silite
  • Dreptul familiei
Scrie pe WhatsApp
Call Now Button0720 037 305